Mobile ERP

MOBILE SOFT1

Companiile au din ce în ce mai multă nevoie de soluții mobile, iar utilizatorii finali necesită flexibilitate sporită atunci când opereazp o soluție ERP în afara biroului, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor.

Pentru jucătorii din piaa, indiferent de mărime și domeniul în care activează, a devenit o necesitate să își asigure flexibilitate și maximum de eficiență în derularea operațiunilor, chiar și în afara biroului. Noul serviciu cloud Soft1 360 oferă acest avantaj și poate fi folosit ca interfață alternativă, asigurând un plus de eficiență și operativitate, indiferent de momentul sau locul de unde este folosit.

Soft1 360 poate fi personalizat și implementat cu ușurință, indiferent de modelul de operare a soluției Soft1 ERP (on-premise sau on-cloud), este oferit pe baza de abonament și nu necesită instalări specializate sau alte investiții în echipamente hardware.

Cu noua aplicație S360 poti avea acces instantaneu la soluția Soft1 ERP implementată, oriunde te-ai afla, fără alte restricții de timp și localizare, doar cu acces la internet și fără a fi necesară o altă infrastructură suplimentară.

Soluție ușoară, crește performanțele și randamentul anagajaților, asigurând în același timp confidențialitatea și securitatea datelor. Aplicația rulează pe sistemele de operare Android și iOS, putând fi descarcată din AppStore sau Google Play și permite vizualizarea tuturor browserelor și rapoartelor legate de drepturile de acces ale utilizatorului, editării sau ștergerii înregistrarilor curente (comenzi, facturi, stocuri), introducerii de noi înregistrări.

Acest nou serviciu în Cloud sprijină companiile în optimizarea costurilor de operare, oferind acces rapid și flexibil la tehnologii de varf, ceea ce le poate asigura un avantaj competitiv în raport cu concurența.

Prin caracteristicile sale unice puteți rula acum aplicația Soft1 360 instantaneu, cu un singur click! Nu aveți nevoie de o investiție în echipamente hardware sau de sincronizări de date, toate complexitatile tehnice fiind eliminate! Operați într-un mod economic, abil și sigur!

google-play-logo